Metin2 Artı Basma Itemleri

Metin2 Artı Basma Itemleri
Metin2 Artı Basma Itemleri

İtemlerinizi artı basarak yükseltebilir ve rakiplerinize avantaj. HP 25 Giyilebilir Savaşçı Sura Ninja Şaman Lycan.

Metin2 Mavi Celik Donusturme Youtube

Metin2 Basma İtemleri ve Önemli itemlerin Düştüğü Yer ve MobCanavarlar Konuyu açan osmankl131.

Metin2 artı basma itemleri. Oyunun içine karakterlere ait kask silah kalkan zırh küpe kolye bilezik ve ayakkabı itemleri Demirci ya da diğer yan itemler yardımıyla yükseltebiliriz. Çünkü itemlere artı basmada işe yarıyor. Artı Basma İtemleri Satarak Para Kasma.

Zehir kılıcına 9a kadar basmak için aşağıdaki artı basma itemlerini istemektedir. Basmak için demirci sizden bazı itemler istiyor. Metin Taşından Düşebilir Canavarlardan Düşebilir Siyah Metin.

Bu itemleri pazardan toplayarak fazla fazla biriktiriyoruz. Bu itemlerin GM yetkisinde olanlar için kullandığı kodları sizler için bu makalede listeledik. Depocu0006 GamePlayÖnerdiğim videolarMetin2 Tr Depocu0006 Hikayesi.

95 Güç 7 SP-Üretimi 6 Ortalama Hasar 2 Giyilebilir Savaşçı Sura Ninja Şaman Lycan. Metin2de en değerli itemlerden birisi Zehir Kılıc. Yanıt 0 Gösterim 6K osmankl131 Aktif Üye.

Lı bilinmeyen ilaç hem silahlara hem de takılara basmada gerekli olan bir itemdir. Hareket Hızı Defans Giyilebilir Savaşçı Sura Ninja Şaman Lycan. Kötü Siyah Fırtına Okçusu.

Mesaj 21 Beğeni 14 Puan 685. Artı Basma eşyaları ve itemleri hangi haritada hangi yaratıktan düşer. Artı Basma eşyaları ve itemleri hangi haritada hangi yaratıktan düşer.

Vahşi Uzman Vahşi Asker Vahşi Okçu. Metin2 Arti Basma - İTEM YÜKSELTME KILAVUZU - İtem Basmak Demirci ve Diğer İtem Basma Eşyaları. Çünkü hem zor düşüyor hem de değerli itemlere basmak için kullanılıyor.

Metin2 Basma İtemleri ve Basma İtemleri Kodları. Mesela lı ork dişi abanoz küpeye 9 basmak için lazım olduğundan artısızı kadar değerli olmasa da yine de değerlidir diyebiliriz. 1e basarken 12 k para istiyor.

Bildiğiniz üzere Metin2 oyununda silah zırh kalkan kask vs. Metin2 online oyununda artı basmak için gerekli olan eşyalar nereden ve hangi yaratıktan düşmektedir. Metin Taşından Düşebilir Canavarlardan Düşebilir Kayıtlı Bilgi Yok.

70level silahlar Azap Kılıcı Yarı İnsan Kılıç Mavi Ejderha Yayı Siam Bıçağı Şeytani Pala Mutluluk Yelpazesi 80-90 level silahlarTriton Kılıcı Kutsal. Dediğimiz gibi oyundaki en değerli artı basma itemlerinden birisi lı bilinmeyen ilaçtır. Zehir Kılıcına Basarken İstediği Artı Basma İtemleri Nedir.

Metin2 de artı basma oldukça önemli bir konudur. 33 Güç 3 Max. Metin2 basma itemleri kodları Günümüzde herkes metin2 pvp server açıyor ve bu serverleri optimize ederken zaman zaman item kodlarına ihtiyacımız oluyor.

2ye basarken 25 k para istiyor. Bazı zamanlar zor bulunuyor çünkü. Metin2nin yine en değerli basma itemlerinden birisi.

Emrah arkadaşımın elde ettiği 2 adet ateş tılsımı ile artı basmayı denedik. Açılış Tarihi 15 Mart 2017. Metin2de basma itemleri oldukça önemlidir.

Level 30 ile Level 75 silahların özellikleridir Level 30 ve Level 75 silahlarda özel bir bonus olan Ortalama Hasar ve Beceri Hasarı vardır yada - olarak gelebilirSilahın büyülü saldırı degerinide etkiler. Bunlara genel olarak art ı basma itemleri diyoruz. İtemlere artı basarken sizlerden birkaç item ister ve bu itemler tam olduğunda iteminize artı basmaya izin verilir.

Biz de bu ihtiyaçları gidermek için sık sık makale eklemeye çalışıyoruz. Metin Taşından Düşebilir Canavarlardan Düşebilir Sandıktan Çıkabilir Tu-Young. 15 Mart 2017 1 Dolunay Kılıcı.

Metin2 Tr Minnosella 9 Orkide Cani Basimi Youtube

Metin2 Pvp Connection Refused Hatasi Cozum Blog Metin2 Pvpserverler Org Gercekler

Gamer Sultan Panosundaki Pin

Metin2 Ejder Parasi Ep Satin Almanin Faydalari Nasil Satin Alinir Ve Nasil Kullanilir Oyun Ejderhalar Oyunlar

8 Item Basma Sanati 45 Von Kastik Metin2 Tr Anadolu Youtube

Metin2 Arti Basma Taktigi 100 Ise Yariyor Youtube

Metin2 Beta Item Donusturme Youtube

Metin2 Yansitma Yeni Ozellik Youtube

Metin2 300 Kutsama Ile Muharebe Kilici 9 Basma Denemesi Cinnet Iceririr D Youtube

Metin2 Tr M2k Mod V3 0 3 Exp Bot Hilesi Indir Hile

Metin2 Yakut Simya Basma Youtube

Metin2 Pvp Online Sayisi Onemi Blog Metin2 Pvpserverler Org Gercekler

Metin2 40 Adet Dolunay I 0 Dan 9 A Basma Youtube

Metin2 Tr Ezel Sunucu Birlesimi Ardindan Hesabinizda Yapacaklariniz Youtube

Metin2 Arti Basma Taktigi Tavsiye Youtube

Metin2 Tas Basma Cemkalender Farkiyla Youtube

M2mod Multihack Exp Bot Hilesi 30 Nisan 2020 Indir Hile Insan Nisan

15 Adet 6 Kin Kilicini 9 A Kadar Denemek Metin2 Tr 98 Youtube

Metin2 Simya Yapimi Basit Anlatim Sesli Anlatim Youtube


Advertisement