Knight Online Premium Hediyeleri

Knight Online Premium Hediyeleri
Knight Online Premium Hediyeleri

Sitemizden cashnpointi satın aldıktan sonra oyuna girin ve PUSdan cash kodunu yükleyin. Merhaba EuroKnightOnline Ekibi Olarak Sizlere Disc Premium Özellikleri Ve Hediyelerinden Bahsedeceğim.

Knight Online Cash Premium N Points Nasil Yuklenir Youtube

3- Tüm seviyelerde 100 Noah Coin bonusu.

Knight online premium hediyeleri. 4- Öldüğünde daha az exp kaybı. Explanation Knight Online Gold Premium Özellikleri 1- 724 oyuna giriş yapabilir Server kapasitesi dolduğunda alım yapmayabilir. We have a very special offer for you.

Knight Online is a leading party based medieval MMORPG that is and will alyways be Free to Play. Ve ufak bir hatırlatma Knight Online bırakılmaz ara verilir. Premium Özellikleri Oranlar Karakteriniz Öldüğünde Kaybedeceğiniz Tecrübe Puanı 5 -3 Yaratıklardan Extra Para 100 Drop Artışı 15 Bonus NP 0 Repair Coins İndirimi 50 NPC Satıştan Gelen Ekst.

Explanation Knight Online Bronze Premium Özellikleri 716 Cash değerindedir. Knight Online Pvp Server Kaynak Paylaşımları. Jul 2 2016 343am.

Exp Pre Dc pre ve War Premiumu Power up Storedan PUS cash ile satın alabilirsiniz. All Discussions Screenshots Artwork Broadcasts Videos News Guides Reviews. KLASGAME tarafınıza hiçbir şekilde teslim edilecek karakter adı ilan item vb bilgileri sms olarak göndermez.

Explanation Knight Online Platinum Premium Özellikleri 2796 Npoints Cash değerindedir. Explanation Knight Online Platinum Premium Özellikleri 1- 724 oyuna giriş yapabilir Server kapasitesi dolduğunda alım yapmayabilir. 4- Item düşme olasılığında artış.

TRİNA POT VS BİŞEYMİ EKSİK YAPIYORUM BİLMİYORUM YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİMCheck your NP balance and try again. 6- Item repair yapma 50 daha ucuz. 2- Level 1-50 arası 400 Exp bonus Level 51-83 arası 100 Exp bonus.

5- Tüm levellarda Noah bonusu. 5- NPClere item satarken daha yüksek fiyata satma. Hello Knight Online Players.

EXP Premium Ödülleri Golden Mattock Voucher Magic Hammer 30 Adet Golden Mattock x1 Magic Hammer x30 DISC Premium 2159 KC DISC Premium Farm Yaparken Daha İyi Drop Oranları İçin Kullanabilirsiniz Bu Premium 30 Günlüktür. Switching Premium satın aldığınızda normalde gelen hediyeler gelmemektedir. Knight Online oyunu hakkında oyuncularının efsane deyimi budur.

Oyunda bazı ayrıcalıkları edinebilmeniz için ek şeylere ihtiyacınız olacak. Knight Online Premium Özellikleri ve Rehberi eksik var war pre günlük ancient text te veriyor chaostan kazandığın voucher of oracleyi war wing e dönüştürüyor oda 3 ap veriyor. 1- 724 oyuna giriş yapabilir Server kapasitesi dolduğunda alım yapmayabilir.

Bu oyun bağımlılık yapabilir. BUGÜN GOLD PREMİUM ALDIM FAKAT HEDİYE EDİLEN 1000kc ile PUSTAN hiçbir item çekemiyorum. Oyun içerisinde PUStan Switch Premium alarak Kayrada kırdırabilirsiniz.

Knight Onlineda satılan premium çeşitleri ve özellikleri hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz. 7- Her kill için 2 np bonus. Register now and enjoy Knight Online.

Showing 1-3 of 3 comments. Switch pre aldm ama hediyeleri gelmedi ne hediye cash ne letterdan hiçbirşey gelmedi nedendir bu. Böyle bir hata alıyorum.

5- Tüm levellarda Noah bonusu. Güvenliğiniz için lütfen canlı destek harici işlem yapmayınız. Knight online pvp server olarak Homeko tarzında homekoworld lider konumdadır homeko world 2012den itibaren hizmet vermektedir Knight online pvp ve Homeko albümümüzü dinlemeyi unutmayin.

Since 2010 premium özellikleri. En Son Eklenen İlanlar Tüm Knight Online Item İlanları KO Son Satılan 100 Item KO Item Hızlı Teslimat KO Item Bize Sat. KnightZone Knight Online Knight Pvpde Pvpnin Adresi.

6- Her kill için 5 np bonus. 7- Her kill için 5 np bonus. Knight Online Free2Play denen ücretsiz oynanan bir oyundur.

En Son Eklenen İlanlar Tüm Knight Online Ring İlanları. Register now and enjoy Knight Online. 5- NPClere item satarken daha yüksek fiyata satma.

Knight Online is a leading party based medieval MMORPG that is and will alyways be Free to Play. 3- Item düşme olasılığında artış. 3- Tüm seviyelerde 100 Noah Coin bonusu.

Premium item kırdırınca lettera hediyeleri göndermek için ne tür bir mantık lazım veya hazır bir kod var mı. Merhaba EuroKnightOnline Ekibi Olarak Güncel Power UP STORE Fiyatları Hakkında Bilgi Vereceğiz. Daha sonra yine PUSdan premiumunuzu alın.

From now until 400PM PST on Friday November 30th when you purchase either Bronze Silver or Gold Premium memberships you will. 2- Level 1-50 arası 400 Exp bonus Level 51-83 arası 100 Exp bonus. Bu Premium 30 Günlüktür.

3- Item düşme olasılığında artış. 2- 20 Exp bonus. 6- Tüm levellarda Noah bonusu.

8- 800 Bonus Npoint ve Trina hediye. 4- Item düşme olasılığında artış. 1- 724 oyuna giriş yapabilir Server kapasitesi dolduğunda alım yapmayabilir.

Knight Online Switching Premium 3600 Cash olarak yüklenir. 2- 30 Exp bonus. Katılım 8 Nis 2020 Mesajlar 64.

Icon Item Name Price Clan Premium 30 Days 4000 KC Gold Premium 30 Days 2500 KC Silver Premium 30 Days 2000 KC Bronze Premium 30 Days 1000 KC Trinas Piece 1500 KC Trinas Piece Middle Class 10. 4- Öldüğünde daha az exp kaybı.

Switch Premium Tavsiyesi

Knight Online Premium Ozellikleri

Power Up Store Pus Gamesatis

Knight Online Premium Turkiye Satis Sayfasi Indirimli Fiyatlar

Knight Online Premium Ozellikleri Premium Nedir

Knight Online Ucretsiz Switch Premium Ve Hediyeler Yeni Patch Guncelleme Youtube

Knight Online Premium Ozellikleri Ve Rehberi

Gold Premium Hakkinda Her Sey Premium Rehberi 2 Youtube

Switching Premium Youtube

Telafi Premium Odulleri Veriliyor Resmi Aciklama

Mind Control Kullanicisinin Icerigi Page 2 Euro Knight Online

Knight Online Bilgi Kosesi 8 Premium Kirdirma Youtube

Premium Ozellikleri Nelerdir Hediyeleri Nelerdir Tum Detaylari 5 Ekim Guncel Homekoworld Forum

2017 Pluto Premium Holiday Popcorn Holder 2017 Pluto Premium Holiday Popcorn Hol Holiday Popcorn Popcorn Holder Disney Accessories

Sultanwar Dirilis Ardream Pk Youtube

80 Kc Ye Switch Premium Knight Online Ortaya Karisik Anlar 26 Youtube

Nttgame Community Forum

Deathko Premium Hediyeleri

Bronze Premium 20 Indirimli Satin Al Oyunyardim


Advertisement