Noel Baba Kızdırma Oyunu

Noel Baba Kızdırma Oyunu
Noel Baba Kızdırma Oyunu

Oyunu oynama sırasında evde nasıl yaramazlıklar yaparak. Bunun için etrafta nesneler veriliyor sizlere.

Www Spillgames No

Merhaba sevgili arkadaşlar benim adım Ezginur ben sizlere noel baba kızdırma oyununu anlatacağım ilk başta cdyi alıp koyuyoruz sonra benzini döküyoruz televiz.

Noel baba kızdırma oyunu. En Çok Oynanan Oyunlar. Oyun tuşları diğer mario oyunlarında olduğu gibi. Noel Babayı harekete geçirmek için yeşil düğmeye tıkla Yıldız toplayarak numara yaparak veya hızlı giderek en yüksek puanı alın.

Evde bayan arkadaşı geleceği için yemek hazırlayan bir erkek vardır. Evden çıkışı sırasında trafik lambasının rengini değiştirerek noel babanın araba çarpması sırasında ekrana çarpmasını sağlaya bilirisiniz. Kendisinin yapması gereken tüm ağır işleri size yüklüyor ve size normalden daha fazla iş veriyor.

Noel babayı kızdırmak için eşyaları kullanın Oyunlar1 Oyunun tahmini yüklenme süresi. Noel baba kötü düşman tarafından kaçırıldı. Komik Oyunlar Noel Baba Kızdırma Oyunu.

Evden çıkışı sırasında trafik lambasının rengini değiştirerek noel babanın araba çarpması sırasında ekrana çarpmasını sağlaya bilirisiniz. Evin içerisinde bulunan eşyaları Mouse yardımı ile yer değiştirerek babamızı sinirlendirmeye çalışıyoruz. Büyük ev temizlik.

Her zaman prensesi kurtarmak zorunda olan Süper Mario bu defa Noel Babayı kurtarmaya çalışacak. Noel baba kızdırma Noel Baba kızdırma oyunu ile ilgili açıklama hazırlanıyor. Kızdırabilmek için evin içerisinde bulunan eşyalar ile ortalığı biraz karıştırmalısın.

Noel Babayı Kızdırma Tam Çözüm Buldum Ve Sizinle Paylaşıyorum Abone Olmayı Unutma. Anahtarlar fırına koyulabilir veya ocakta ısıtılabilir kadın yemeği getirirken kibritle kediyi yakabilirsiniz. Mynet patron kızdırma oyunu ile patronunuzu delirtin.

Noel baba ev içerisinde gezmeye başlaması sırasında diğer eşyalar ile onu sinirlendirmeye çalışmalısınız. Synonymous with Father Christmas this popular figure apparently lived off the sunny coast of the Mediterranean Sea now known as Turkey. Ofiste sizi en ağır işlerde çalıştıran bir patronunuzun olduğunu hayal edin.

Bu oyunda yapman gereken öncelikli olarak fare ile birlikte bazı malzemelerin yerini değiştirmek ve bunları karşıdaki kişinin sinirlenmesi için yapmalısın. Yemeğin içine ilaç dökebilirsiniz sandalyeye kaktüs koyabilirsiniz makasla gazeteyi kesebilirsiniz veya kibritle yakılabilir kahve içerken fişi takın veya düğmeye basılabilir. Baba kızdırma oyunu.

Göreviniz babayı çileden çıkartacak şakalar yapmak. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Noel Baba kızdırma oyunu.

1 dakikadan az Oyunu oynamak için Oynaya tıklayınız. Noel Baba kızdırma Oyunu Nasil Oynanir. Yeni yıl oyunları arasına kattığımız noel baba kızdırma oyunu ile çok güleceksiniz.

Oyuna Başla butonuna basarak oyunu oynayabilirsiniz. Siz de patronunuzun bu yaptıklarına karşı intikam almak istiyorsunuz. History states that Noel Babas father died very young and left behind a great fortune.

Noel babayı kızdırma oyunu ile eğlenceler. Baba kızdırma oyunu ile evin babasını kızdırman gerekiyor. Yılbaşı artık yaklaşıyor çocuklar.

Noel Baba kızdırma oyunu ile ilgili açıklama hazırlanıyor. Sizlerde ona yardım edeceksiniz. Noel baba ev içerisinde gezmeye başlaması sırasında diğer eşyalar ile onu sinirlendirmeye çalışmalısınız.

Süper mario ile noel babayı kurtarma oyunu Marionun en zorlu maceralarından. Sizde bunları kullanarak sinir küpü edin noel babayı. Noel babayı kızdırma oyunu ile eğlenceler.

Oyuna Başla butonuna basarak oyunu oynayabilirsiniz. Baba kızdır oyunu ile sende etrafı dağıt ve adamı sinirlendir. Noel Baba Oyunlari History Of Noel Baba The history of Noel Baba Oyunlari dates back to 245 AD in the town of Patara.

Ikili Catisma Oyun

Ofiste Tembellik 4 Tembellik Oyun


Advertisement